V OutdoorKWAKu jsme si vybrali peří jako hlavní výrobní materiál. Používáme ho skoro do všech našich produktů - od spacáků až po dětské botičky. Proč je pro nás jedničkou? Pojďme se na to spolu podívat!

1. Ultralehký materiál

Nevíte co si s sebou sbalit na trek? Jasnou volbou je péřové vybavení! Můžete ho totiž složit do malé kuličky a schovat ho do batohu. A až přijde ten správný čas, stačí jej opět vyndat a počkat pár sekund než se produkt “nafoukne” do svého původního stavu.

2. Izolační schopnosti

Péřový spací pytel je stále tou nejlepší možnou volbou do tuhých mrazů a suchých vysokohorských oblastí. Peří má totiž nadstandardní izolační schopnost, která synteticky vyrobeným materiálem zatím nebyla překonána. A to i přesto, že na tom odborníci usilovně pracují již mnoho let.

3. Finanční úspora

Investice do péřové deky, spacáku nebo bundy mohou být vyšší… na druhou stranu, peří je stálé a trvanlivé. Většina z nás si pamatuje na peřiny našich babiček, které se dědí z generace na generaci. Například životnost peřin se při běžném používání pohybuje mezi 20 - 30 lety. Díky tomu se nákup péřových výrobků vyplatí.

4. Recyklovatelnost

Peří je čistě přírodní materiál. Je odolné a je ho možné vyčistit. Pokud dojde k nevratnému poničení látky, peří lze vyndat a dále ho používat v jiném kusu oblečení nebo deky. 

5. Schopnost adaptability

Peří se dokáže lidskému tělu dokonale přizpůsobit. Když si lehnete do péřového spacího pytle, peří se okolo Vašeho těla rozvine a vyplní většinu přebytečného prostoru. Díky tomu Vám bude teplo. 

6. Mikroklima ve spacáku

Jste zimohřivý? Teplo Vám zajistí i mikroklima, které se vytváří v milionech vzduchových kapsičkách a záhybech peří. Vytvořené teplo se díky tomu udrží delší dobu na stejném místě - jinak řečeno teplo neuniká zpod peřiny ven.

7. Roztoči namají šanci

Alergici pozor! Péřové lůžkoviny nejsou vyhledávaným místem pro život roztočů. Kvalitní prachové peří je totiž čisté a to se roztočům nelíbí. Nemají se tak čím krmit. 

Na jejich jídelníčku se nejčastěji objevuje lidská kůže. Té ztratíme 0,5 - 1 g denně. Proto je dobré peří pravidelně čistit a tím obnovovat jeho hypoalergenní schopnosti.

Potřebujete svůj KWAKovský spací pytel nebo vestu vyčistit? Dejte nám vědět, poradíme Vám jak na to a nebo Vám ho rovnou vyčistíme sami :)

Related products

KWAK Chaussons enfants Nunki KWAK Chaussons enfants Nunki 2
Le produit est disponible sur commande
1 250 Kč
Les chaussures pour enfants KWAK Nunki sont une version plus grande des chaussures Maia. La longueur de la semelle est de 18,5 cm. Comme tout parent, vous voulez vous assurer que votre enfant est chaleureux, confortable et heureux. Nous savons tous que la chaleur vient des pieds. Légères et très agréables au toucher, les bottes enfant KWAK garnies de...
KWAK Couverture en duvet Naos KWAK Couverture en duvet Naos 2
Le produit est disponible sur commande
Du 12 090 Kč
Nous remplissons la couverture en duvet KWAK Naos avec 100 % de duvet d'oie. C'est la seule façon d'obtenir la plus haute qualité. Les plumes duveteuses sont une matière imbattable qu’aucune matière synthétique ne peut remplacer. Il est anti-allergique, léger, respirant et possède un haut niveau de protection contre le froid.
KWAK Dámská sukně péřová Rana KWAK Dámská sukně péřová Rana 2
Le produit est disponible sur commande
3 990 Kč
Chystáte se na běžky, výlet do přírody či do města? Chcete se cítit pohodlně a zároveň být hezky oblečená? Nebo máte chuť nechat si vyrobit sukni na míru dle vaší fantazie?Právě u nás šijeme podle představ našich milých zákazníků. Naše sukně KWAK je vhodná pro všechna roční období, je anatomicky tvarovaná, navíc má výhodu rychlého svlékání a navlékání...
KWAK Doudoune femme Lyra KWAK Doudoune femme Lyra 2
Le produit est disponible sur commande
Vesty

KWAK Doudoune femme Lyra

KWAK
KOM
4 750 Kč
Vous aimeriez faire confectionner un gilet selon votre imagination? Avec nous, vous pouvez choisir les combinaisons de couleurs, le poids du duvet d'oie et plus encore. Le gilet KWAK convient à toutes les saisons, il est de forme anatomique et donc adapté à toutes les activités outdoor. Grâce à sa matière unique, le gilet vous protégera pleinement des...
Product added to wishlist
Product added to compare.