KWAK na cestách

Vítejte v kategorii na našem blogu - KWAK na cestách. V této rubrice se podíváme do světa spolu s našimi zákazníky a jejich nezapomenutelnými zážitky z cest. Budeme se s vámi dělit o příběhy, dojmy a fotografie z jejich cest s produkty KWAK. Navíc vám přineseme tipy na nejlepší outdoorové destinace a trasy, které stojí za to navštívit. Také se můžete těšit na exkluzivní rozhovory s cestovateli a dobrodruhy, kteří se svými příběhy podělí o své zážitky. Doufáme, že vás tato rubrika inspiruje k objevování nových míst a že se stanete součástí naší komunity cestovatelů. Připojte se k nám na této úžasné cestě a dejte nám vědět, kam jste se s KWAK vypravili Vy!

Za polárním kruhem: Příběh Miloslava Mikoláška a jeho psích spřežení na FL600.

Miloslav Mikolášek se rozhodl v 62 letech vydat se na novou výzvu a zúčastnit se FL600 na Finnmarksløpet, mistrovství světa IFSS v závodě psích spřežení. Svým speciálním vybavením od české značky KWAK přitahoval pozornost ostatních závodníků i fanoušků a stal se tak hrdinou závodu, i když nakonec nedojel až do cíle. Jeho účast na FL600 byla plná výzev a emocí a jistě bude ještě dlouho v paměti všech, kteří se závodu zúčastnili.

Lidia Stavěla
1191 views

Baldova první sezóna s Rosničkou a Mirou od KWAKU - 3. Část

Zážitky bikepackingového sportovce Jiřího Balouška ze závodů Moravia Divide s plnou výbavou, KWAK spacím pytlem Rosnička a KWAK pánskou větrovkou Mira.

Jirka Baloušek
1389 views

Baldova první sezóna s Rosničkou a Mirou od KWAKU - 2. Část

Zážitky bikepackingového sportovce Jiřího Balouška ze závodů Moravia Divide s plnou výbavou, KWAK spacím pytlem Rosnička a KWAK pánskou větrovkou Mira.

Jirka Baloušek
1302 views

Baldova první sezóna s Rosničkou a Mirou od KWAKU - 1. Část

Zážitky bikepackingového sportovce Jiřího Balouška ze závodů Moravia Divide s plnou výbavou, KWAK spacím pytlem Rosnička a KWAK pánskou větrovkou Mira.

Jirka Baloušek
1604 views
Product added to wishlist
Product added to compare.