Nanotechnologie a KWAK
Paropropustnost
Ret 3 Pa.m2.W-1
MVTR 40 000 g/m2/24 hod.
Extrémní voděodolnost
Výška vodního sloupce 12 000 mm / 1 dm2.
Prodyšnost - větruodolnost
99,3 % - 0,129 mm.s-1 0,025 cfm
Hydrofobní a oleofobní povrchová úprava
DWR C6 nejvyšší třída - lotosový efekt voda, olej, Fluorokarbon (PFC-no free)
Ret - měří odpor, který je vodní páře kladen.
MVTR - měří prostup vodních par.
Tyto dvě veličiny vyjadřují opačné hodnoty při měření.
Složení:
vepřové maso (16 %), krůtí maso (16 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, uzená slanina (vepřové sádlo), žampiony, rýžová mouka, kukuřičná mouka, kapie sterilovaná (červená paprika, voda, ocet, cukr, sůl, koření), česnek, feferonky sterilované (feferonky, voda, ocet kvasný, sůl), sůl kamenná, chilli, pepř.
Snadná příprava:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
Málo času připravit si jídlo? Tato rodinná firma z Krkonoš vás obslouží raz dva. Připravená jídla v sáčkách která se neprotrhnou v jakýkoliv kondicích.