Lidia Stavěla

Miluji psaní a hory. A kde mě nejčastěji najdete? V lese s mým psím parťákem Kiwi. 

Co je to nanotechnologie a jaké přináší výhody?

Spojení nanotechnologie a textilního průmyslu je revoluční. Otevírá nám nové dveře k inovacím a zlepšení vlastností textilních produktů. Jaké toto spojení přináší výhody?

O nás
Lidia Stavěla
27 zobrazení

Jak probíhá výroba v KWAKu?

Specializujeme se na výrobu spacích pytlů plněných husím prachovým peřím a kvalitního outdoorového oblečení využívající nanotechnologie. Naše produkty jsou vyrobeny s pečlivostí a zaměřením na každý detail. Čímž následujeme tradiční textilní řemeslné dědictví této oblasti.

O nás
Lidia Stavěla
47 zobrazení

Z jakých materiálů šijeme spací pytle OutdoorKWAK?

Už od samého počátku jsme se shodli, že kvalita naší výroby je pro nás zásadní. Proto jsme s TUL zkoumali materiály a investovali do výzkumu. Díky tomu Vám můžeme nabídnout spací pytle z těch nejlepších materiálů, které je možné v dnešní době vyrobit.

O nás
Lidia Stavěla
35 zobrazení

Jaké jsou výhody a nevýhody materiálu NANO nylon Ultra RipStop Shell s ochranou DWR C6?

Naše spací pytle OutdoorKWAK šijeme z jednoho z nejlepších materiálu, které je možné v dnešní době vyrobit - NANO nylon Ultra RipStop Shell s ochranou DWR C6. Tento materiál má své výhody i nevýhody... jaké to jsou?

O nás
Lidia Stavěla
38 zobrazení

7 důvodů proč milujeme peří

V OutdoorKWAKu jsme si vybrali peří jako hlavní výrobní materiál. Používáme ho skoro do všech našich produktů - od spacáků až po dětské botičky. Proč je pro nás jedničkou? Pojďme se na to spolu podívat!

Články
Lidia Stavěla
424 zobrazení

Nejlepší péřové spací pytle - jak to všechno začalo?

Jak vznikly spací pytle? Jakými materiály se spacáky plnili a proč jsme zatím nenašli dokonalejší materiál než české husí prachové peří?

Články
Lidia Stavěla
188 zobrazení

„V 62 letech jsem se zúčastnil jednoho z nejtěžších závodů světa“

Miloslav Mikolášek se rozhodl v 62 letech zúčastnit FL600 na Finnmarksløpet, mistrovství světa IFSS v závodě psích spřežení.  

Na cestách
Lidia Stavěla
1288 zobrazení
Produkt byl přidán do seznamu přání
Produkt přidán k porovnání.